Általunk egyelőre ismeretlen tettes, szemrebbenés nélkül kilőtte a Pécsi Székesegyház jobbhátsó tornyát. Látványos grafikai nyúlásával azthitte hogy nagyobb pénzt szakíthat mint az eredeti grafikai ötletgazda. M.Kenobi a Plan Nine grafikai guruja lapunknak elmondta hogy nem indít pert az ügyben, de a következő fesztivál alkalmával vannak ötletei hogy kit, mit és hogyan kellene majd az űrbe kilőni.

Tisztelegjünk az eredeti előtt, ami természetesen jobb!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsibuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr211390709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szigetpecs 2009.09.18. 16:13:43

a világhálón a www.oroksegfesztival.hu című internetes weboldalon lehet informálódni az "ismeretlen tettes" ügyében: "Plakátterv: Kiss Ferenc"

szigetpecs 2009.09.18. 17:37:37

... pontosabban most már nem lehet, mert a koppintáson felháborodott szaudi hekkerek a hír hallatán rögtön le is gyalulták az oldalt a p*csába.. :)

kepfeltoltes.hu/090918/oroksegfeszt_www.kepfeltoltes.hu_.png
süti beállítások módosítása