Bár a farsangi szezon még messze van, Pécsett már a múlt szombaton jelmezes felvonulást tartottak. A 2010-es maszkabáli trend bemutatása végett egy főleg 30-50 éves férfiakból álló csoport vonult végig a Rákóczi úton a délutáni órákban. "Fekete bézbólsapkánk - ahogy öltözékünk egyéb elemei is - szimbolikus tartalommal bír" - jelentette ki Horthy Ferenc Attila, a jelmezesek elnöke. - "Ugyanilyen fejfedőt hordanak példaképeink, a Los Angeles külvárosaiban élő hiphop-előadók és drogdílerek is, így mi ezzel a sapkával fejezzük ki, hogy szeretjük a négereket."

A csoport alelnöke, Horthy Etele Ákos a következővel egészítette ki az egyen-jelmezről elmondottakat: "Mellényünk hátán az oroszlán látható, amely kedvenc zenei stílusunknak, a reggae-nek az emblémája! Rasta Far Eye!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsibuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr761145098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása