A Pécsi Búvár mától egy újabb, támadásoktól és fenyegetésektől mentes helyre, a globalista államok egyikébe áttelepült. Jelentjük jobban érezzük magunkat és kapja be a blog.hu, meg az Index is a faszt, meg a Soros is!

Viszlát itt:www.pecsibuvar.info

forrás a belvaros.blogspot.hu- ról:

Beszállunk páros lábbal mink is a politikába, ráadásul üdítő kivételképpen nem véresszájú komcsizással, hanem a korral haladva: fideszezéssel. Ezek hűűűlyék és áttértek a gyüjtőgető életmódra, mint egy hibbant mókussereglet. Pécsi informátorunk jelentkezik. Halló, halló? Vonalban. Mondd a történetet.

A kampánycsend kezdete előtt 5-6 órával beszaladt a házunkba egy fidesz-aktivista. Hűtőmágnest, szórólapot osztogatott és érdeklődött eképpen: 

 

 

 

- Mész szavazni vasárnap? 
és a férjed? 
és a lányod? 
Kire fogsz szavazni? 

De ezt már tollal a kezében egy táblázat rubrikáit böngészve ikszelgetve. 
Mondtam neki, hogy a pártjára egészen biztosan nem fogok szavazni és ennek az is az oka, amit ő most éppen művel 
Nem értette, hogy mit művel. 
Adatot gyűjtesz, koma. 
Ez nem OK. 
Mire ő: de miért probléma, hogy feljegyzi, hogy mit válaszolnak az emberek. 
Ha nem válaszolnak, akkor meg azt. 
Hát éppen ez a probléma, mondom gyógypedagógusi mosollyal. Tudod, nem mindenki tojik magasról az ilyesmire, mint én. Van, aki pl. beparázik, hogy vajon az a nagyhatalmű, akinek te a táblázatodat leszállítod, mit szól majd. Meg főleg mit tesz. 
Ez kicsit nem passzent a demokráciával. 
Ez a baj. 
Nem értette. 
Próbált győzködni, hogy milyen jóember a jelölt, akit közösen ismerünk, én, a foglalkozásomból eredően sokakat befolyásoló, ő az aktivista. 
Nem volt közöttünk egyetértés. Némi vita után útjára bocsátottam. 

Kisvártatva megint kopogtatás...
Emberünk visszajött.
Csak azért ugrott újból fel, mondá, hogy tudjam, hogy tudjam, mernnyire nagyon befolyásolom a környezetemet. Az egész lépcsőház nagyon ellenséges a Fidesszel szemben. 
Tessék. 
Ombre, én minden hajnalban megyek, éjjel járok haza. 
Szinte nem is ismerem a szomszédokat. 
Elég nehéz nekem befolyásolni őket. 
De nem érdekes, mert önmagában a kisugárzásom nyilván már elegendő.
Antifidesz-reaktort működtetünk. 
De nem baj, fel van ez is nyilván jegyezve. 

Aztán levittem a szemetet, és nini, szinte minden ajtórésben ott virított 
a fideszes szórólap és a hútőmágnes lapocska 
A mázlista szomszédok nyilván nem voltak otthon, vagy - gennyes módon - nem nyitottak ajtót a táblázatosembernek. Alig volt pár ajtó, ahol nem figyelt a fideszes kampányanyag. 

Mi ebből a tanulság: 
Egyrészt az, hogy lám, van élet az agyhalál után, másrészt a hülye is jó valamire: adatgyűjtésre . Viszont: nem biztos, hogy pontos az eredmény, amit lead, mert a csukott ajtót is ellenségnek nézi 

Tehát mi a teendő? 
Ha jön az ismeretlen arcú kopogtató hóna alatt paksamétával, ne nyissunk ajtót és akkor beparázik a fidesz. Vagy nyissunk ajtót, köszönjük szépen a mágnest, mondjuk, hogy persze, tesó, rátok szavazunk, igen apu is, anyu is, nagyi is, kár, hogy állatok nem szavazhatnak, mert a kutya is úgy néz, mintha szeretne ő is, és akkor hátha nem lesz bajod. pl. nem rúgnak ki rögtön, csak később. Vagy ha rögtön is, de legalább végkielégítéssel és nem fegyelmivel.

 

Fontos melléklet:

293/2010. OVB határozat - dr. Szigetvári Viktor, a Magyar Szocialista Párt kampányfőnöke, valamint dr. Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke által előterjesztett kifogások tárgyában

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kis emlékeztető itt és erre is itt...

Gróf B. pécsi celeb és képregényrajzoló, kivívta magának a tudományos-celeb díjat 2010-ben.

Titkos információkat szivárogtatott ki, a kataklizmáról.

 T. Ede kutató, cáfolja a feltevést és perrel fenyegeti a pécsi képregényrajzolót, aki világpánikot kiváltó rajzával, Godzillába illő jelenetet produkált a Földön.

A New York Times szerint Gróf már rutinos az ilyen ügyekben, hiszen megúszta K. Tibor és több más pöcsfej fenyegetéseit...egy-két fejelés, de megérte- nyilatkozta az Ikon.

A PB nagyravágyó és türelmetlen, vágyik a hírnévre.

Esetleg Ön intézményvezető? Akkor menjen a picsába.

Befolyásos ember? Kilóra veszi a bírókat? Maga is menjen a picsába!

Szétlopta Pécset? Ne aprózza el, perelje be a Pécsi Búvárt!

 Adjon Nekünk is a hírnevéből! 

 

Kérjük mielőbb tegye, had röhögjenek a Tükék!

Simon W. pécsi illetőségű holland körülbelül másfél éve kitalálta hogy elindul biciklivel, érintve pár kulturális szempontból fontos várost is. A pesti illetőségű cég, aki üzemeltetője a pécsi projektnek sem tudott mit kezdeni az ötlettel, viszont megtörtént a felajánlás.

Sajnos a kerék felfedezéséig sem jutó pestiek, az Ős-kerék elméletet felhasználva, hihetetlen ajándékkal rukkoltak elő. Az ajándékhoz mellékelt képeslapot, szerencsére elcsórtuk innen a pesti központból (vannnak beépített embereink ott is) és közzétesszük a Pécsi Búvár oldalán.

Szegény flótás, a mai sajtótájékoztatón veszi át a bringát...

Hölgyeim és Uraim! Hosszas titok őrzés, sunnyogás és gyötrődés után, a Pécsi Búvár pécsi szerkesztősége január 1-től megszűnt.

Többek érdeklődésére eláruljuk hogy Mi, a pest-kőbányai hitközség zsidó szimpatizáns papjai vettük át. 16 millió forintért kivásároltuk a szerkesztőség tagjait. Továbbra is biztosíthatjuk olvasóinkat a kiegyensúlyozott kritikákra és politikai pártoktól továbbra is független alázások elkövetésére.

Külső szem többet lát, meg hát ugye itt pesten azért jobban mennek a dolgok! Rohadjatok meg vidéki parasztok! Az EKFetek is pesti kézben van!

 

 Kívül csipke, belül továbbra is szaros.Megindultak elemzőink hogy feltérképezzék Pécs kulturális életének közintézményeit. Jelentjük, a helyzet változatlan.

Pécs egyik legnagyobb ÁMK-ja továbbra sem találja a helyét a térképen. 20 éve nincs itt semmi, utolsó értelmes megmozdulás egy Európa Kiadó koncert és egy Blues Fesztivál volt. Az EKF alatt egy-két happening, aztán vissza a szürke turkálós hétköznapokba! Még ott dolgozó "népművelők" szerint szűntek meg programok a takarítónők jóvoltából, ugyanis nem akartak "ingyen" tovább maradni egy adott rendezvényen. Egy kis házikolbásszal és csúszópénzzel, minden nehézség áthidalható. Korrupt hely? Nem sokáig. 

Mottó: "Ahol a Takarítónő az Úr."


Hálósipkában és hálópapucsban várta a diákokat a Polgármester úr a város főterén. A pezsgőkkel és fűvescigikkel betárazott ifjúság (mert manapság már ez a menő! Bezzeg a mi időnkben csak a szipó volt! -a szerk.) megkapta első figyelmeztetését, első kézből.

"Na gyerekek záróra! Polgármester úr alszik!

Kérem Uram, - sopánkodott a Lajosista diák egy VBK-s csandázás után- hiszen még a jointot elsem szívtuk! Randalíroznánk még egy kicsit az utcán, olyan menő!

Takarodj haza kisfiam aludni, 21.00 óra!- válaszolt a szűkszavú úriember"

S elslisszolt a kínai műmárványon vissza, belvárosi otthonába.

 A Petőfi-szobor felállítása előtt fél órával, botránynak lehettek tanúi a pécsi polgárok. 

A felújítást vállaló vidéki vállalkozó összecserélte T. Lászlót és P. Sándor szobrát. Lesifotósaink megörökítették a szent pillanatot, mikor egy szemfüles történelem tanár azonnal dekorálta a félreértés talapzatát a zsebéből előrántott vörös neoluxal.

megint loptunk egy képet innen

"Mocskos csaló! Toller-kátyúk, Toller-sátor és most egy Toller-szobor! Nézzem a pofáját még minden reggel? Én tanár vagyok! Olvasni tanítom a gyerekeket, Ő meg éhezni!"- zárta mondatait futólépésben a város érdemes tanára, aki persze annak idején átvette munkásságáért járó díjat T. Lászlótól.

 

A NAGY HAPPENING előtti hajrában közelgő tömeg részére, új piszoárral ajándékozta meg a projekt egyik legnagyobb támogatója a várost. A Crepto Hungary Nonprofit Kft. óriásreklámmal vonultatta fel ajándékát(egy piszoárfejű klotyópapírforgató bábbal rukkolt elő). A képen a -3. nap türelmetlen apukája látható. Természetesen a szemfüles szerkesztőink elcsípték a rendzavarót.

Kérdéseink a helyszínen: 

P.B.:Lesz-e ezenkívül még nyílvános wc?

K.Béla: Ha nem felejtik el...Sebaj, majd hugyálunk a bokorba ahogy eddig is tettük!

"NE HÚGYOZZ, IZZADJ!"

 Hulla részeg izraeli diákok fákkoltak be Kustának és zenekarának az új Szecskán, amikor a számok összekötő műsorrészeiben egy Adolf Hitlert ábrázoló jelenetet adtak elő. A diákok fákkoltak és üvöltöttek. Természetesen mi ott voltunk. A fényképen az elégedetlen fiatalember látható éppen fákkolás után. Mi jöhet még? Talán legközelebb nyilvános akasztások is lesznek?


Átadják lassan egészében a Széchenyi Teret. Felhívnánk a figyelmet hogy mozgássérültek, kisgyerekek, új cipőjű és gólyalábon közlekedők kerüljék mert életveszélyes. Kisnyugdíjasok a tejboltot a Rákóczi úti kerülőúton érhetik el biztonságosan. Képünk bal oldalán a legveszélyesebb burkolati elem a Toller-kátyú látható, melyben majd a mecsekoldali újgazdagok mocska fog folyni a tavaszi hólével(alatta még mindig ott fut az ingyenes elvtárs kábel!!!). Rögtön jobbra a Páva-kő látható mely akkora veszélyt nem jelenthet a népnek, ugyanis a Polgármester úr lapunknak elmondta hogy ez temetkezési helyként(fejfaként) és példamutatásként szolgál majd a volt önkormányzati tetemeknek. Talán 2010 után Ő is helyre talál itt? Meglátjuk...

 

A képet a Bamától loptuk

TREND: Leesett az "első" hó!

2009.12.14. 21:35

 Kívánunk Mindenkinek!

a szerkesztőség

 Megszületett a döntés a tubesi radar ügyében. Szemfüles újságíróink, egy plébániai nyílt nap alkalmával belopóztak a pécsi püspök hálószobájába (ahol nem értjük hogy miért is van dupla ágy!) és elcsórták az éjjeliszekrény fiókjából a legtitkosabb dokumentumot, a képünkön látható pofás látványtervet. Kedves Tubes Testvérek! Megérte a fáradtságos munka, a Mecsek érintetlen marad, a radar új helyet talál magának! Nem is egy radar. Négy. HAJRÁ TUBES!

NOCOMMENT

2009.11.28. 08:29

 

NOCOMMENT

2009.11.25. 23:42

Itt a comment

A pécsi épület sorsáról döntöttek, habár igen lassan. Mr. Kong építési vállalkozó elmondta lapunknak hogy szívesen folytatná az átépítési munkálatokat, hiszen annak idején az Ő hibájából kellett kiköltöznie több száz embernek... "Mélységes szégyenfoltja életemnek, ifjúkori mohóságom, amikor több repülőt és házvezetőnőt ettem meg holmi kedvtelésből. Megváltoztam és szívesen kivitelezném az építő munkálatokat..." A nép bizonytalan, hiszen szarból várat eddig csak a ganajtúró tudott építeni!(A képen fent Mr. Kong ifjúkori képe, lent pedig már lenyugodva 20 év elteltével)

És miért nem állítja meg valaki őket… Hétfőn délelőtt dr. Páva Zsolt és jónéhány önkormányzati képviselő (Nagy Csaba, Tóth Bertalan, Erb József, Majdik Miklós, Sarkadi Gábor) jelent meg a Széchenyi téren, a Ciszterci rend Nagy Lajos Gimnáziuma előtt, és ünnepélyes keretek között megkezdték a Széchenyi tér díszburkolatának lerakását.

innen loptuk

Bejelentés érkezett szerkesztőségünkhöz! Egy belvárosi galamb emelt panaszt fajtársai ellen. Levelében saját maguk mellett tüntetett, nem kis felháborodással. "Tisztelt Pécsi Búvár! A tegnapi nap folyamán elrepültem az Uráni Mozi előtt, és megdöbbenésemre saját fajom kigúnyolásának voltam a szemtanúja. Kérem szépen, én városomon belüli képviselőmhöz, a pávához fogok fordulni ez ügyben. Előre is elnézést kérek mindenkitől ha tévedek, lehet hogy a sertésinfluenza után tényleg visszatért a madárinfluenza. Vagy csak felújítják a mozit és tényleg festőruhás kőművesek szórakoztak ebédidőben?! Kérem szépen tele vagyok kérdésekkel, tessék nekem kibogozni ezt, mert lassan az az érzésem hogy csapatostul röpülünk el ebből a városból!" Kedves Galamb Úr! Aggodalomra semmi oka, információnk szerint nem történt semmi, kérjük legyen türelemmel míg folynak a városban a felújítások. Biztos csak pár kőműves szórakozott ebédidőben!

süti beállítások módosítása