Végül, a véres küzdelem után leköszönt az előző Kapitány. A képen láthatjuk, hogy a hivatalba lépése előtt az új Shariff már aktívan dolgozik. Mindent csak a maga idejében. Igaz Shariff? Good Luck!

Óriasi hír Hölgyeim és Uraim! Mától megváltozik a pénztárcájuk. A régi kétszázast felváltja új fizetőeszközünk. Elég a fémpénzekből, holmi gurulós szarokból, szék alátétekből. Itt a forradalmian régi fizetőeszköz. Többé nem húzza a pénztárcáját, és egy…

Szavazzunk!

Címkék: mszp fidesz szavazás fasz

2009.06.04. 19:52

Az MSZP-re szavazzak? Ugyan miért? Vagy a FIDESZ-re? Még csak az kéne. Esetleg a többiekre? ÁÁÁÁÁFaszt a karikába!Ne feledd! A nem választás is választás. Szavazz érvénytelenül! Legalább ez vicces.

Trendi kollégáink kiruccanása a hétvégén, igen jól sült el. Mohácsról indulva, szerkesztői- motorcsónakkal Pest felé vették az irányt. A Pécsi Búvár lead grafikusa és tiszteletbeli BLOGmentorunk, sörrel koccintott a tűzijáték alkalmával. Egészségetekre kedves munkatársak!

Újabb farokkal bővűlt a Kétfarkú Kutya Párt. Most nem hátulról, hanem előről. Az újabb farok méretét az EKF fonnyadt pénisze biztosítaná, véleményünk szerint sikertelenül. A Párt sikerei és kommunikációs készségei sajnálatos módon jobbak mint a jogi vitát kirobbantó…

süti beállítások módosítása