Hölgyeim és Uraim! Hosszas titok őrzés, sunnyogás és gyötrődés után, a Pécsi Búvár pécsi szerkesztősége január 1-től megszűnt.

Többek érdeklődésére eláruljuk hogy Mi, a pest-kőbányai hitközség zsidó szimpatizáns papjai vettük át. 16 millió forintért kivásároltuk a szerkesztőség tagjait. Továbbra is biztosíthatjuk olvasóinkat a kiegyensúlyozott kritikákra és politikai pártoktól továbbra is független alázások elkövetésére.

Külső szem többet lát, meg hát ugye itt pesten azért jobban mennek a dolgok! Rohadjatok meg vidéki parasztok! Az EKFetek is pesti kézben van!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsibuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr831867992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhőkötröc 2010.03.26. 10:52:06

Kitűnő humor, kitűnő!!!
Viszont az EKF programmal kapcsolatban lassan abba lehetne hagyni a mocskolódást, mert kiderült, hogy a háttérből nem Budapest, hanem maga Óz irányít!
De nem meglepő ez, hiszen rajtunk már csak a csoda segíthet!
süti beállítások módosítása