Átadják lassan egészében a Széchenyi Teret. Felhívnánk a figyelmet hogy mozgássérültek, kisgyerekek, új cipőjű és gólyalábon közlekedők kerüljék mert életveszélyes. Kisnyugdíjasok a tejboltot a Rákóczi úti kerülőúton érhetik el biztonságosan. Képünk bal oldalán a legveszélyesebb burkolati elem a Toller-kátyú látható, melyben majd a mecsekoldali újgazdagok mocska fog folyni a tavaszi hólével(alatta még mindig ott fut az ingyenes elvtárs kábel!!!). Rögtön jobbra a Páva-kő látható mely akkora veszélyt nem jelenthet a népnek, ugyanis a Polgármester úr lapunknak elmondta hogy ez temetkezési helyként(fejfaként) és példamutatásként szolgál majd a volt önkormányzati tetemeknek. Talán 2010 után Ő is helyre talál itt? Meglátjuk...

 

A képet a Bamától loptuk

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsibuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr861625642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhőkötröc 2009.12.30. 10:22:21

Az éleslátású szörkösztőségtől kérem tisztelettel, hogy az ingyenes elvtárs kábelről bővebb információval szólgálni szíveskedjen, ha legalább egy mód van rá.
Köszi.

pecsibuvar 2009.12.30. 12:14:21

@felhőkötröc: Az ingyenes elvtárskábel egy kedvező volt és most is megmaradt díjcsomag, a vezető beosztásban dolgozó esetleg nyugdíjazott volt városi szervek vezetőit megillető kedvezményeket jelenti. Bizonyságot nyertünk mostanában még élő kedvezményekről, ezért feltételezzük az "elvtárs kábel" létezését. A nevet nem mi találtuk ki, csak használjuk. Saját copyright viszont ül a "Toller- Kátyún" és a "Páva- Kövön" egyaránt.

felhőkötröc 2009.12.31. 09:13:29

@pecsibuvar: Ezek szerint valóban igaz, hogy a politikusok elmanigejzírozzák a költségvetési bevételeket és önnön hatalmuktól megrészegülve dőzsölnek a közjavak elporcízionálásnak bevételéből. Gratulálok a szerkesztőségnek a saját copyrightokhoz, régen én is szerettem volna, de csak rangokat tudtam szerezni, ámbátor már azokból is csak a legkedvesebbiket tartottam meg alkalmasint, a flottaadmirálist, na meg persze a cúgszfűrert, de ez azt hiszem kétségtelenül nyilvánvaló.
Azt kérdezném még a tisztelt szerkesztőségtől - egyben boldog új évet is kívánva -, hogy lehetne-e a bejegyzésben említett ingyenes elvtárskábel és ennek édestestvérei, mint pl. ingyenes elvtársszemélygépkocsi, ingyenes elvtársszaunabérlet, ingyenes elvtársüdülések, alias tanulmányutak (és még sokáig sorolhatnánk) ellen hatóságilag és lehetőleg civil támogatottsággal megspékelve proklamálni-e?

pecsibuvar 2009.12.31. 10:06:02

@felhőkötröc: Kedves barétunk! Hogyne mindent lehet! Sőt! Ha küldesz egy mailt a pecsibuvar@gmail.com-ra, szerkesztői jogokkal is felruházunk! Viszlát a nagybetűs éterben!

déjé 2010.01.01. 03:07:17

Hello!
Nem tudom mér kell fikázni indok nélkül a baloldalt, amikor ha valaki eredményt elért ebben a városban, az pont, hogy az MSZP.
Több bölcsesség, önmérséklet, távolságtartás!

pecsibuvar 2010.01.02. 12:37:13

@déjé: MSZP? FIDESZ? Leszarjuk mindkettőt! Gratulálunk az MSZP-nek hogy sokat tett a városért és a FIDESZNEK is ha átveszi a hatalmat! Good bye Pécs!

felhőkötröc 2010.01.04. 08:43:24

@pecsibuvar: Ezúton kérek elnézést minden pécsi lakostól és a szerkesztőségtől, de leginkább Déjétől, akit a szilveszteri delíriumban hipnotizáltam, aminek hatására a fenti súlytalan bejegyzést tette. Természetesen másnap reggel azonnal elhatárolódott tettétől, melyet ezúton igazolok.
BÚÉK!
süti beállítások módosítása