A pécsi épület sorsáról döntöttek, habár igen lassan. Mr. Kong építési vállalkozó elmondta lapunknak hogy szívesen folytatná az átépítési munkálatokat, hiszen annak idején az Ő hibájából kellett kiköltöznie több száz embernek... "Mélységes szégyenfoltja életemnek, ifjúkori mohóságom, amikor több repülőt és házvezetőnőt ettem meg holmi kedvtelésből. Megváltoztam és szívesen kivitelezném az építő munkálatokat..." A nép bizonytalan, hiszen szarból várat eddig csak a ganajtúró tudott építeni!(A képen fent Mr. Kong ifjúkori képe, lent pedig már lenyugodva 20 év elteltével)

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsibuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr211452085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhőkötröc 2009.10.16. 09:06:54

Most kaptam a hírt, hogy Mr. Kong áll a tegnapi robbantás hátterében. Régóta ácsingózott a sokak által kedvelt szénosztályozó épületére, de sajnos nem tudta megvásárolni a sötét múltja miatt a népben keltett ellenszenv miatt.

Ezért inkább felrobbantotta.
süti beállítások módosítása